hoe ik werk new (1)

Als coach begeleid ik mensen die in hun werk en leven tegen drempels aanlopen. Mensen die voelen van zichzelf verwijderd te zijn geraakt. Mensen die bij mij komen met vragen als: ‘Hoe kan ik mij zekerder voelen?’, ‘Hoe kan het dat ik steeds weer tegen dezelfde patronen aan loop?’, ‘Wat wil ik nu écht?’ en ‘Hoe kan ik meer rust in mijn leven ervaren?’. Die mensen help ik om weer hun natuurlijke staat te bereiken, de staat van groei. Je voelt hierin direct wat je echt wilt en wat bij je past, en wat je in de weg staat om hier te komen. Je gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan naar dat wat echt bij je past. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, die ik je help te vinden en op te heffen met krachtige methoden. Denk hierbij aan Oplossingsgericht Werken, RET, EFT, The Journey en transformatiecoaching.