testimonials

bewuster

Ik heb geleerd om bewuster te zijn van mezelf als ik met klanten praat. Specifiek met nieuwe klanten waarbij ik mezelf moet neerzetten als specialist waar ze veel aan kunnen hebben. Door bewust om te gaan met de woorden die ik gebruik en de manier waarop ik het vertel, kan ik me goed presenteren bij nieuwe klanten.

fijne sfeer

Sara creëert een fijne sfeer waarin ik mijn verhaal kwijt kan. Daarnaast staat ze goed bij onderwerpen stil en geeft ze me nieuwe inzichten. Ook helpt ze me om gestructureerd mijn doelen te behalen, want structuur is toch waar ik het meeste moeite mee heb. Ik denk dat de aanpak van Sara goed bij mijn persoonlijkheid past waardoor ik veel over mezelf leer en de coaching mij heel goed bevalt.

dankbaar

Wat ik fijn vond aan Sara was, dat zij mij nooit het gevoel gaf dat wat ik ervaarde abnormaal was. Zij liet zich ook niet meeslepen in mijn emotie. Als ik boos was, kon zij op een fijne manier kalm blijven. Ze voedde de woede niet, maar ze ging er ook niet tegenin door bijvoorbeeld te zeggen dat ik rustig moest blijven. Sara gaf mij de tijd om die woede of verdriet te uiten.
Ik ben Sara heel dankbaar voor de manier waarop zij naar mij geluisterd heeft en geadviseerd heeft op de werkvloer.

commitment

Ik heb nu een aantal sessies gehad met Sara en kijk inmiddels iedere keer weer uit naar een volgende sessie… Na de eerste kennismaking stond ik er direct meer voor open. Na 3 sessies ben ik helemaal overtuigd. Dit snakt naar meer, dankzij Sara. Haar commitment en enthousiasme om het beste uit mij te halen motiveren mij en ik kan oprecht zeggen dat ik me mentaal scherper en fitter voel.

kritische vragen

Sara luisterde heel goed en noteerde veel waardoor ze vaak kon terug koppelen naar eerdere gesprekken en dingen die ik zelf vaak alweer vergeten was… Ze stelde soms kritische vragen, waardoor ik diep moest graven en veel dingen heb geleerd over mezelf… Soms had ik het gevoel dat ik een beetje vast zat in mijn eigen verhaal en woorden, maar dan hielp ze me goed door een aantal dingen te herhalen en samen te vatten (ze reikte dan goede handvatten aan).

special talent

I happily recommend Sara based on her coaching work at DTG. 
Sara worked as a coach in my Academy team at DTG. She did so with great passion and focus. Doing a great job coaching the SEA campaign managers in improving their customer contact and communication skills. Her special talent is in boosting the self-confidence of coachees and increasing their ability to handle the interpersonal aspects of the interaction with customers. 
Thanks to her talents we were able to considerably reduce churn on our campaigns and raise the customer satisfaction level of this group to the highest in the company.

prettig en effectief

Door de coaching van Sara ben ik niet alleen bezig gegaan met het aanbrengen van verbetering in mijn werk, maar ook in mijn privéleven. Dit heeft uiteindelijk weer een positief effect gehad op mijn werk… De manier van coachen door Sara is erg prettig en effectief.