testimonials

een nieuw mens

Sara heeft bij mij EFT gedaan, omdat ik heel erg last had van schuldgevoelens, waar ook mijn relatie onder leed. Aan het eind van de sessie voelde ik zo’n grote opluchting. Het was alsof ik op dat moment bevrijd ben van het schuldgevoel en de donkere sluier die om mij heen hing. Ik voelde me hoe gek dat misschien ook klinkt na de sessie een nieuw mens.

fijne sfeer

Sara creëert een fijne sfeer waarin ik mijn verhaal kwijt kan. Daarnaast staat ze goed bij onderwerpen stil en geeft ze me nieuwe inzichten. Ook helpt ze me om gestructureerd mijn doelen te behalen, want structuur is toch waar ik het meeste moeite mee heb. Ik denk dat de aanpak van Sara goed bij mijn persoonlijkheid past waardoor ik veel over mezelf leer en de coaching mij heel goed bevalt.

stralen

Er komen allemaal mooie dingen op mijn pad, het is bizar en bovenal mooi hoe snel het Lichter Leven programma effect heeft en het is zo tof om te zien dat je het allemaal zelf doet. Ik heb mijn passie gevonden en kan mijn hart volgen met daarbij dit traject als basis. De zelfzorg blijft mijn basis. Het is tijd om te stralen. Sara, dank voor de begeleiding bij de start van mijn nieuwe leven!

commitment

Ik heb nu een aantal sessies gehad met Sara en kijk inmiddels iedere keer weer uit naar een volgende sessie… Na de eerste kennismaking stond ik er direct meer voor open. Na 3 sessies ben ik helemaal overtuigd. Dit snakt naar meer, dankzij Sara. Haar commitment en enthousiasme om het beste uit mij te halen motiveren mij en ik kan oprecht zeggen dat ik me mentaal scherper en fitter voel.

heling

Ik voelde dat we in onze sessie terecht kwamen bij een kern pijn/angst van mij. Iets wat ik al jaren als ballast meedraag en waar ik maar geen grip of overzicht over kreeg. Sara deed EFT bij mij waardoor ik naar deze pijn kon. Ik denk dat we daarbij tot een werkelijke heling van het trauma konden komen, door diep door te dringen tot waar het zich had vastgezet in mij lichaam en onderbewustzijn. Toen ik de sessie verliet voelde het alsof er vele kilo’s van me afvielen.

eye opener

De sessie van Sara was een echte eye opener. Ik heb geleerd dat ik ontzettend veel ervaringen onbewust heb opgeslagen en vastgehouden in mijn lichaam. Ik begreep waar bepaald gedrag vandaan kwam en kon meer lichtheid ervaren. Sara had echt engelengeduld. Zij begeleidde mij ontzettend goed door het proces en het was heel makkelijk mij bij haar open te stellen. Na de sessie merk ik enorm verschil. Ik herken mijn eigen kern steeds beter waardoor het makkelijker is transparanter te zijn in communicatie en andere keuzes te maken, misschien zelfs makkelijker dingen te laten en mij daar niet schuldig over te voelen. Het geeft een enorme boost en het voelt een stuk fijner aan! Super dankbaar voor deze ervaring.

prettig en effectief

Door de coaching van Sara ben ik niet alleen bezig gegaan met het aanbrengen van verbetering in mijn werk, maar ook in mijn privéleven. Dit heeft uiteindelijk weer een positief effect gehad op mijn werk… De manier van coachen door Sara is erg prettig en effectief.

vertrouwen

De sessies met Sara hebben mij geholpen om mijn processen te kunnen blijven bekijken vanuit groei ipv ‘waarom overkomt mij dit nu weer’. Zeker als er veel op jouw pad voorbij komt wat je moet verwerken is het fijn om een coach te hebben die jou helpt relativeren. Sara straalt vertrouwen uit waardoor ik mij tijdens het traject erg veilig gevoeld heb bij haar om allerlei persoonlijke zaken te delen. Het heeft mij geholpen om meer uit dit traject te halen op persoonlijk vlak, waar ik ontzettend blij mee ben.