coaching persoonlijk (3)

Hoe kan ik jou helpen als effortless coach?

Ik help je om weer contact te maken met je natuurlijke staat, de staat van groei. Je voelt hierin direct wat je echt wilt en wat bij je past, en wat je in de weg staat om hier te komen. Je gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan richting dat wat echt bij je past.
Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden. De oplossingen en doelen komen uit jou zelf en bewerkstelligen daardoor blijvende verandering. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, en ik help je om ze te vinden en op te heffen met krachtige methoden, Hetzelfde geldt voor je onverwerkte emoties en je geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. Met simpele, maar krachtige methoden help ik je daar doorheen te breken. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen gaan we een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.
We beginnen met een vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin we gaan onderzoeken waar je nu staat, waar je zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen. Van hieruit bepaal je of je zelf met de opgedane inzichten aan de slag wilt, of er samen met mij in een traject aan wil werken.