coaching voor bedrijven (oud)

U kunt coaching inzetten voor uw medewerkers wanneer er behoefte is aan professionele of persoonlijke ontwikkeling. Steeds vaker blijkt uit onderzoek dat coaching leidt tot betere prestaties, meer vaardigheden en een positieve attitude op het werk. Ook kan coaching leiden tot een lager verzuim van uw medewerkers. Op deze pagina leest u wat ik hierin voor u en uw bedrijf kan betekenen.

https://kismancoaching.nl/wp-content/uploads/2018/05/rawpixel-651327-unsplash-1024x828.jpg
Klantgerichtheid en communicatieve vaardigheden

Ik ben onder andere gespecialiseerd in coaching op het gebied van klantgerichtheid en (telefonische) communicatieve vaardigheden. Hebben uw werknemers een baan waar veel klantcontact vereist is en wilt u de relatie tussen uw werknemers en uw klanten naar een hoger niveau tillen? Ik kan u daarbij helpen. In individuele trajecten waarin ik doelgericht te werk ga, zal uw werknemer zich binnen korte tijd zelfverzekerder gaan voelen, en zullen uw klanten tevredener zijn. Met als resultaat meer klantbehoud, betere klantrelaties en uiteindelijk een gezonder bedrijf.

Vitaliteitscoaching en burnout-preventie

Heeft u medewerkers die niet lekker in hun vel zitten, minder goed functioneren dan voorheen of de wens hebben zich te ontwikkelen in bepaalde competenties en vaardigheden, dan kan ik ze daar in een persoonlijk coaching traject bij begeleiden. Ik heb ervaring met coaching op energie management, time management, beter leren omgaan met stress en het vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen. Met als resultaat een werknemer die meer energie heeft en weer zin het werk.