personal coaching (oud)

Als coach begeleid ik met name mensen die in hun werk en leven tegen zaken aanlopen. Mensen die voelen dat ze van zichzelf verwijderd zijn geraakt. Mensen komen bij mij met vragen als: ‘Hoe kan ik mij zekerder voelen?’, ‘Waar liggen mijn grenzen en hoe geef ik deze aan?’, ‘Wat wil ik nu écht?’ en ‘Hoe stel ik mij kwetsbaar op, zonder mijn professionaliteit te verliezen?’. Ik werk vanuit verschillende technieken en pas deze aan aan jouw (leer)stijl. Denk hierbij aan oplossingsgericht werken, systemisch werken en effortless coaching.

https://kismancoaching.nl/wp-content/uploads/2018/06/Co7JYTbVIAElJCo2-1024x731.jpg
Wat is effortless coaching?

Effortless coaching is de manier om mensen te helpen een moeiteloos en vervullend leven te leiden, vrij van frustraties, blokkades en klachten. Geen gemakzuchtig leven, juist vol van positieve energie, met plezier en inspiratie. Een leven van voldoening en vervulling, ongeacht uitdagende omstandigheden, dat is wat we onder moeiteloos verstaan.

De situatie

In onze samenleving staan we voortdurend onder invloed van een grote hoeveelheid indrukken en impulsen en raken daar zelfs aan gewend. Ons biologische systeem moet daar heel hard voor werken. Het verkeert bijna permanent in een staat van verdediging, wat onherroepelijk leidt tot fysieke en emotionele spanning en een onvermogen om een vervullend leven te leiden. Er lijkt nooit rust te zijn, nooit tijd om te doen wat je eigenlijk had gewild in je leven.
We raken steeds voller met onderbewuste emotionele blokkades, onverwerkte emoties en beperkende overtuigingen die ons beheersen. De weerslag zien we in onze relaties, ons gevoel van eigenwaarde en de mate waarin we nog een gevoel van vrijheid en blijheid kunnen ervaren. Al onze prestaties op elk terrein van ons leven worden hierdoor terug gehouden. Er ligt een enorm potentieel van voldoening, gezondheid en geluk in het kunnen omkeren van die situatie. We merken dat we er maar niet in slagen om dat blijvend voor elkaar te krijgen.

Hoe kan ik jou helpen als effortless coach?

Ik help je om weer contact te maken met je natuurlijke staat, de staat van groei. Je voelt hierin direct wat je echt wilt en wat bij je past, en wat je in de weg staat om hier te komen. Je gaat inzien dat je de keuze hebt om het zo te laten of de weg in te slaan richting dat wat echt bij je past.
Dit inzicht zetten we om in een dubbele beweging: wèg bij wat je tegen houdt om echt te leven zoals je wilt, en begínnen met het leven dat eigenlijk bij jou hoort. Ik coach je daarbij om je eigen antwoorden te vinden. De oplossingen en doelen komen uit jou zelf en bewerkstelligen daardoor blijvende verandering. Jij hebt je eigen specifieke onderbewuste blokkades, en ik help je om ze te vinden en op te heffen met krachtige methoden, Hetzelfde geldt voor je onverwerkte emoties en je geprogrammeerde belemmerende overtuigingen. Met simpele, maar krachtige methoden help ik je daar doorheen te breken. Ik help je om al die dingen die je tot nu toe nog niet zijn gelukt moeiteloos te realiseren. Samen gaan we een heel stuk verder komen, wat mij betreft helemaal daar waar jij zijn wilt, dat is ons gezamenlijk commitment.
We beginnen met een vrijblijvende ontdekkingssessie, waarin we gaan onderzoeken waar je nu staat, waar je zou willen zijn en wat je belemmert om daar te komen. Van hieruit bepaal je of je zelf met de opgedane inzichten aan de slag wilt, of er samen met mij in een traject aan wil werken.